Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Председателят на НОЩ Венцислав Мутафчийски даде интервю пред водещия

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Председателят на НОЩ Венцислав Мутафчийски даде интервю пред водещия
Коментари Харесай

Мутафчийски сподели пред Антон Хекимян как е протекла ваксинацията му и какви са последствията

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Председателят на НОЩ Венцислав Мутафчийски даде изявление пред водещия Антон Хекимян по БТВ. За вксинацията си през вчерашния ден той описа: 

" Нямам неприятни чувства след имунизацията през вчерашния ден. От време на  време чувствам мястото на убождане, само че спах напълно умерено. Не съм имал температура, изнемощялост. Бях задължен да съм първият имунизиран във ВМА. Всеки ден проследявам положението на моите сътрудници в реанимация или в клиниките. Непоносимо е упованието по какъв начин ще се развият нещата. Трябваше да се даде образец какъв е изходът от това нещо. 

Повечето ми сътрудници от ВМА над 50 % са декларирали своето предпочитание за ваксина. Те са изцяло наясно, че би трябвало да се имунизират и това е единственият излаз. Длъжен съм да го направя за хората, които имат вяра в мен. 

Има голямо съмнение у нас в политици, лекари и други хора. В това време, когато хората се разбиляват, те резервираха парченце доверие към лекарите. Въпреки всичко лекарите винаги са се употребили с доверие. 

Във ВМА през вчерашния ден бяха имунизирани към 80 индивида. Повечето нямат никакви недоволства. Нямаме алергични реакции, аз персонално подписах осведомено единодушие. Много държа на това, не би трябвало да има компромис даже с документите. "  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР